AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kalem görmek

Kahve falında gümüş kalem görmek

Kahve falında gümüş kalem görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş kalem gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Kahve falında gümüş kalem görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden gümüş toplamak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalettir.

Kahve falında altın ve gümüş görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş tabanca görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüşlerinin çalındığını görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş eritmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir