AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan hanımını görmek

Kahve falında başbakan hanımını görmek

Kahve falında başbakan hanımını görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başbakan hanımını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında başbakan hanımını görmek hayallerinin gerçek olacağına, küslüklerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan ve hanımını görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın hanımını görmek şen kahkahalar atacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan hanımı görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında hanımının ağladığını görmek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hanımını boşamak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında hanımını zina ederken görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir