AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında hanımıyla evlenmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Kahve falında hanımının başkasıyla evlendiğini görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evliyken tekrar evlenmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir