AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını boşamak

Kahve falında hanımını boşamak

Kahve falında hanımını boşamak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, bahtının güzelleşeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımını boşamak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında hanımını boşamak özgüveninin yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eş boşamak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını boşamak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.

Kahve falında karısını boşamak malvarlığının çok daha artacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında karıyı boşamak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın boşamak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşi boşamak güç, kudret ve iman sahip olacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini boşamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir