AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan hanımı görmek

Kahve falında başbakan hanımı görmek

Kahve falında başbakan hanımı görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına yorulur.

Kahve falında başbakan hanımı gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında başbakan ve hanımını görmek işlerin çığırından çıkacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına işarettir.

Kahve falında başbakan hanımını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan hanımı görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, arabuluculuk yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın hanımını görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında hanımla kavga etmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalettir.

Kahve falında hanımıyla evlenmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımının başkasıyla evlendiğini görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında zübeyde hanımı görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir