AnaSayfa / Genel / Kahve falında görünmez biriyle konuşmak

Kahve falında görünmez biriyle konuşmak

Kahve falında görünmez biriyle konuşmak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet eder.

Kahve falında görünmez biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında görünmez biriyle konuşmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görürken konuşmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini görüp konuşmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında görünmeyen biriyle konuşmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanı görüp konuşmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini görüp konuşmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir