AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanı görüp konuşmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini görüp konuşmak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini görüp konuşmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini görüp konuşmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında görürken konuşmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir