AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan arabası görmek

Kahve falında başbakan arabası görmek

Kahve falında başbakan arabası görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kişinin güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan arabası gördüyseniz:

  • Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin.

Kahve falında başbakan arabası görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın arabasına binmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakan arabasına binmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş değişikliğine gidileceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın arabasını sürmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, başarısının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanı arabada görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir