AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş soğan görmek

Kahve falında baş soğan görmek

Kahve falında baş soğan görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, muradına eremeyeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, rahat edileceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş soğan gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında soğan başı kesmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulur.

Kahve falında baş soğan görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğanın başını kesmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze soğan yıkamak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında taze soğan koparmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş soğan görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan almak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, daha rahat para kazanacağına inanılır.

Kahve falında kuru soğan görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir