AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan yıkamak

Kahve falında taze soğan yıkamak

Kahve falında taze soğan yıkamak hayırlı kişiler ile tanışacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, keyifli olacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan yıkamak gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Kahve falında taze soğan yıkamak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet eder.

Kahve falında taze soğan temizlemek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında taze soğan koparmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında taze soğan toplamak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında taze yeşil soğan görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir