AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan görmek

Kahve falında kuru soğan görmek

Kahve falında kuru soğan görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru soğan gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, maddi kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada kuru soğan görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan pişirdiğini görmek arzularının yerine geleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kuru soğan sökmek edilen duaların karşılığını bulacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan vermek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan satmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında kuru soğan ekmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir