AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş soğan görmek

Kahve falında dilimlenmiş soğan görmek

Kahve falında dilimlenmiş soğan görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş soğan gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında dilimlenmiş soğan görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş kuru soğan görmek maddi gücünün yerine geleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir dilim ekmek karısının çok mutlu olacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında dilim ekmek görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş domates yemek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilim dilim ekmek görmek görgülü ve kültürlü olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir dilim pasta görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir