AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan koparmak

Kahve falında taze soğan koparmak

Kahve falında taze soğan koparmak dünya malına doymak bilmeyeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, parasının pul, malının da hiç olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, evindeki huzurun bozulacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında taze soğan koparmak gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bahçede taze soğan görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda taze soğan görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil soğan görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında taze soğan görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında taze soğan yemek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze soğan almak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir