AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan başı kesmek

Kahve falında soğan başı kesmek

Kahve falında soğan başı kesmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, verilen emeğin boşa gideceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında soğan başı kesmek gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Kahve falında soğan başı kesmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında soğanın başını kesmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında baş soğan görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla soğan kesmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında soğan kesmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil soğan kesmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan kesmek çabalarının boşa çıkacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında taze soğan kesmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir