AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmak görmek

Kahve falında baş parmak görmek

Kahve falında baş parmak görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmak gördüyseniz:

  • Hizmetleriniz, işleriniz ya da teklifleriniz takdir edilmenizi sağlayabilir.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek yaşamına renk geleceğine, ilişkilerin noktalanacağına yorulur.

Kahve falında baş parmağını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sol baş parmak hoş muhabbette olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulur.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında baş parmağını kesmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir