AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kabrini kazmak

Kahve falında kendi kabrini kazmak

Kahve falında kendi kabrini kazmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kabrini kazmak gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Kahve falında kabrini kazmak kazancını katbekat arttıracağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kabrini kazmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak toprak kazmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında bir yerleri kazmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet eder.

Kahve falında arsa kazmak yeni bir hayat kuracağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında mezar yeri kazmak hayatın pahalılaşmasına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir