AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardaktan su içmek

Kahve falında cam bardaktan su içmek

Kahve falında cam bardaktan su içmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, parasal durumun düzeltileceğine, kırgınlıkların geçeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında cam bardakla su içmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardaktan su içmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardakta çay içmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine tabir olunur.

Kahve falında cam bardak çay içmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak hararetli olayların meydana geleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta su görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardakta su vermek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam su bardağı görmek dini inançların güçleneceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir