AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, yaşamın kolaylaşacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, ileriye gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başarının garantileneceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıl yumağı görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, en pahalı evlerde oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl çıkarmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, sevilip sayılacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında yün yumakları görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir