AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler durumunuzu, stratejilerinizi veya bazı seçimlerinizi tekrar gözden geçirmenizi rica edebilirler.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak bir sebeple başka yollar aranacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıkarmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak kazancının günden güne çok artacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan yılan çıkarmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir