AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla içki içmek

Kahve falında arkadaşınla içki içmek

Kahve falında arkadaşınla içki içmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla içki içmek gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizden bazılarının düzeltilmesinde veya daha hoş hale getirilmesinde karizmanızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşlarıyla içki içmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşınla içki içmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla içki içmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla içki içmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken içki içmek moralinin her zaman yerinde olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide içki içmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmek pişman olmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalettir.

Kahve falında ilk defa içki içmek yeni mekânlara gireceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir