AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalettir.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir