AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı rakı içmek

Kahve falında tatlı rakı içmek

Kahve falında tatlı rakı içmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, onlarla arasının açılacağına, şansının kendisinden yana olacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı rakı içmek gördüyseniz:

  • Pek çoğu gelişimi desteklerken, bazıları gelmeket olan önemli şeylerin müjdecisi olabilir.

Kahve falında tatlı rakı içmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında evde rakı içmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla rakı içmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında zorla rakı içmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında rakı içki içmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında sek rakı içmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı ve bira içmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir