AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta böcek görmek

Kahve falında bardakta böcek görmek

Kahve falında bardakta böcek görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bilincin artacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, maneviyatının çökeceğine işaret eder.

Kahve falında bardakta böcek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Kahve falında bardakta böcek görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında ayranlı bardak görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bir bardak su içtiğini görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı toplamak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine alamet eder.

Kahve falında içki bardağı görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük cam bardak görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden bardak almak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde bardak kırmak bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir