AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük cam bardak görmek

Kahve falında büyük cam bardak görmek

Kahve falında büyük cam bardak görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, zor durumlara düşüleceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalettir.

Kahve falında büyük cam bardak gördüyseniz:

  • Yapılacak bir yol un ya da seyahatin eğitim, iş veya kişisel gelişim anlamında olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında büyük cam bardak görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında renkli cam bardaklar görmek o kimselerden menfaat göreceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil cam bardak görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak yediğini görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, siparişlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardak kırmak verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir