AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayranlı bardak görmek

Kahve falında ayranlı bardak görmek

Kahve falında ayranlı bardak görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayranlı bardak gördüyseniz:

  • Hakkınızı korumak için herşeyi yapmalısınız.

Kahve falında ayranlı bardak görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardağa ayran doldurmak karlı çıkacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta ayran görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi ayran görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayranla yıkanmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hazır ayran görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayran çorbası içmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayran dağıtmak bir işe soyunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir