AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak su içtiğini görmek

Kahve falında bir bardak su içtiğini görmek

Kahve falında bir bardak su içtiğini görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bardak su içtiğini gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek hayatının yoluna gireceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bardak su içtiğini görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında bardak bardak su içtiğini görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine inanılır.

Kahve falında çay içilmiş bardak görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kişinin tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında bardaklara su doldurmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir