AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta birine su vermek

Kahve falında bardakta birine su vermek

Kahve falında bardakta birine su vermek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında bardakta birine su vermek gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında yarım bardak su içmek şaşkın olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu bardak görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bardak bardak su içmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bardağından su içmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bardak su ikram etmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardaktan su içmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su vermek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir