AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak su ikram etmek

Kahve falında bardak su ikram etmek

Kahve falında bardak su ikram etmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, işlerinin tutacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bardak su ikram etmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında bir bardak su ikram etmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak su ikram etmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bardakla su ikram etmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve suyu ikram etmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk su ikram etmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulur.

Kahve falında su ikram edilmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına inanılır.

Kahve falında birisine su ikram etmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir