AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardakta çay görmek

Kahve falında cam bardakta çay görmek

Kahve falında cam bardakta çay görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, rahat bir nefes alınacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında cam bardakta çay gördüyseniz:

  • İstediğinizi şeyleri başarmak için çok çalışmalısınız.

Kahve falında cam bardakta çay görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına inanılır.

Kahve falında cam çay bardağı görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak çay içmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak özel hayatının da yolunda gideceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine işaret eder.

Kahve falında cam bardakta çay içmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bardaktan çay içmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay içilmiş bardak görmek işlerinin gelişme göstereceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı satın almak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir