AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak çay görmek

Kahve falında bir bardak çay görmek

Kahve falında bir bardak çay görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Kahve falında bir bardak çay gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Kahve falında çay bardağında çay içmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, hayırlı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay bardağına çay koymak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çirkin bir iş yapmaya işaret etmektedir.

Kahve falında bardağa çay koymak ardından sevinçli bir haber alınacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında çay bardağı hediye almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına delalet eder.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak çok mutsuz olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Kahve falında çay ve bardak görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı satın almak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir