AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak kırmak görmek

Kahve falında tabak kırmak görmek

Kahve falında tabak kırmak görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yeni bir semte taşınılacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, dedikodu edeceğine, saygınlığının da artacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabak kırmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bardak tabak kırmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tabak kırmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında cam tabak kırmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay tabağı kırmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak çanak kırmak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tabak kırmak maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir