AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tabak kırmak

Kahve falında beyaz tabak kırmak

Kahve falında beyaz tabak kırmak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, işyerini kapatacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tabak kırmak gördüyseniz:

  • Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında beyaz tabak kırmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında çay tabağı kırmak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak kırmak görmek zorlukları teker teker aşacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabak bardak kırmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında tabak kırmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında siyah tabak kırmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinirlenip tabak kırmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir