AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağı ters çevirmek

Kahve falında bardağı ters çevirmek

Kahve falında bardağı ters çevirmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, müşterilerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında bardağı ters çevirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Kahve falında bardağı ters çevirmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayı ters çevirmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz çevirmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arsa çevirmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sırt çevirmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü çevirmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş çevirmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir