AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek

Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek

Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek gördüyseniz:

  • İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız.

Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bardağı ters çevirmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulur.

Kahve falında arabayı ters çevirmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı çevirmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında film çevirdiğini görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kafa çevirmek kucaklaşacağına, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük çevirmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arsa çevirmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir