AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı ters çevirmek

Kahve falında arabayı ters çevirmek

Kahve falında arabayı ters çevirmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kötü günlerin biteceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, endişelerini silip atacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayı ters çevirmek gördüyseniz:

  • İmkansız şeyler vaat eden oluşumlardan ya da ürünlerden uzak durun.

Kahve falında arabayı ters çevirmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı ters çevirmek güzel günler görüleceğine, çaresiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bardağı ters çevirmek imkân sahibi olacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü çevirmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz çevirmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında altını paraya çevirmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çevirmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında film çevirdiğini görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir