AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt çevirmek

Kahve falında sırt çevirmek

Kahve falında sırt çevirmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, yeteneklerini geliştirmeye, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, her şeyin sarpa saracağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sırt çevirmek gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında sırt çevirmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtını çevirmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Kahve falında birine sırt çevirmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine inanılır.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında topaç çevirmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında iş çevirmek büyük üzüntülere sebep olacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında bardağı ters çevirmek refah düzeyinin artacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitap sayfası çevirmek Allah’ın inayetini kazanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir