AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü çevirmek

Kahve falında yüzünü çevirmek

Kahve falında yüzünü çevirmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, gözyaşı döküleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, yüksek bir makamı olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü çevirmek gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Kahve falında birine yüz çevirmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, günahların af olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüz çevirdiğini görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü çevirmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına delalettir.

Kahve falında yüz çevirmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek iyi şeyler yaşayacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafa çevirmek sorunlarının geçmişte kalacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taksi çevirmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzük çevirmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir