AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz çevirmek

Kahve falında yüz çevirmek

Kahve falında yüz çevirmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında yüz çevirmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Kahve falında yüz çevirmek başına türlü belalar geleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine yüz çevirmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sorunların kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüz çevirdiğini görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü çevirmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ekmek çevirmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar çevirmek yaşadığı zorluğun biteceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip çevirmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına inanılır.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir