AnaSayfa / Genel / Kahve falında salona çiş yapmak

Kahve falında salona çiş yapmak

Kahve falında salona çiş yapmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında salona çiş yapmak gördüyseniz:

  • Şansınız sürekli olmayabilir.

Kahve falında salona çiş yapmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında salonda banyo yapmak gelir elde edeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet eder.

Kahve falında geniş salon görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında spor salonuna gitmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendini mahkeme salonunda görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuaför salonuna gitmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salon düğünü görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarının birken beş olacağına alamet eder.

Kahve falında berber salonu görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir