AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağa çay koymak

Kahve falında bardağa çay koymak

Kahve falında bardağa çay koymak evliyseniz eşle iyi geçime, hayır getirecek bir yola girileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardağa çay koymak gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Kahve falında çay bardağına çay koymak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, istediği gibi hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağa çay koymak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında bardağa su koymak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bardak su koymak hoş muhabbette olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ocağa çay koymak daha rahat bir hayatı olacağına, kariyer planının altüst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında çay bardağı ve çay görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet eder.

Kahve falında temiz çay bardağı görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir