AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocağa çay koymak

Kahve falında ocağa çay koymak

Kahve falında ocağa çay koymak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, ferahlığa çıkılacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ocağa çay koymak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ocağa çay koymak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Kahve falında çay ocağında çalışmak sevineceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bardağa çay koymak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında çay bardağına çay koymak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan ocak görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeni ocak almak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına işarettir.

Kahve falında kirli ocak görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına inanılır.

Kahve falında ocakta yanan ateş görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir