AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız yarası görmek

Kahve falında ağız yarası görmek

Kahve falında ağız yarası görmek saygınlığının artacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağız yarası gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında ağızda yara görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında ağız yarası görmek kişinin isteklerine nail olacağına, ailesini utandırmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız içinde yara görmek büyük miktarda para kazanılacağına, çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu iğne görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda diş görmek huzur ve kazanç getireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız temizlemek çok büyük kazanç elde edileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda kan görmek ettikleri duanın kabul olacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağız kanamak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir