AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk ağız görmek

Kahve falında yamuk ağız görmek

Kahve falında yamuk ağız görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, ayrılık yaşanacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına inanılır.

Kahve falında yamuk ağız gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında yamuk ağız görmek huzura kavuşacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı yamuk kesmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yamuk kaş görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü yamuk görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişleri yamuk görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk anahtar görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret eder.

Kahve falında yamuk oklava görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yamuk iğne görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, rahatsızlık vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir