AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda kurt görmek

Kahve falında ağızda kurt görmek

Kahve falında ağızda kurt görmek seyahatlere katılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, biraz dinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızda kurt gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında ağızda kurt görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ağızda kurtcuk görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, güven kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağızda yara görmek elindekileri kaybedeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız öpmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında ağız içinde saç görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda çiğ et görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kan görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir