AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi temiz su bastığını görmek

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, arkasından gıybet edeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su bastığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek ikinci bir şans vereceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında bir evi su bastığını görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi su bastığını görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve su bastığını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, iyi bir patron olacağına tabir olunur.

Kahve falında evini su bastığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içini su bastığını görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir