AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda cam kırıkları görmek

Kahve falında ağızda cam kırıkları görmek

Kahve falında ağızda cam kırıkları görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, bir daha kopmayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ağızda cam kırıkları gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında ağızda cam kırıkları görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda cam kırığı görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evin camlarını kırık görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık cam yemek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırığı yemek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camın kırık olduğunu görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir