AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda aft görmek

Kahve falında ağızda aft görmek

Kahve falında ağızda aft görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda aft gördüyseniz:

  • Dikkatli olun, hata yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında ağızda aft görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla ağız kavgası etmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda kum görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızda çiğ et görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda göz görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yamuk ağız görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında ağız tartışması yapmak uzun uzun dalıp gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında ağız dolusu beyaz kusmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir