AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız dolusu kusmak

Kahve falında ağız dolusu kusmak

Kahve falında ağız dolusu kusmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çok büyük zararlar edileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kusmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı canlandırabilecek planlar size iyi gelebilir.

Kahve falında ağız dolusu kusmak başarının ve mutluluğun geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kan kusmak verimli olacak işler yapacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında ağız dolusu beyaz kusmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, hak yolunu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak güzel günlerin yaşanacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek uzun uzun dalıp gideceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir