AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo kese görmek

Kahve falında banyo kese görmek

Kahve falında banyo kese görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında banyo kese gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Kahve falında banyoda kese yapmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo kesesi almak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet eder.

Kahve falında banyo kese görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo kesesi görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine işarettir.

Kahve falında bir kese altın görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işaret eder.

Kahve falında safra kesesi görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında saç keseni görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu kesen birini görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir