AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo kesesi görmek

Kahve falında banyo kesesi görmek

Kahve falında banyo kesesi görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, yenilenme yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında banyo kesesi gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında banyo kesesi almak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo kese görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda kese yapmak her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo kesesi görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet eder.

Kahve falında kese yapmak iş hayatında başarılı olmaya, endişelerinin yerini umudun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi kese altın görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kese görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek aradığı kişiyi bulacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir